Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed έτρεξε στον μεγάλο Αγώνα Δρόμου No Finish Line Athens - Μαζί είμαστε πάντα Νικητές!

Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός, στήριξαν την Κυριακή 14 Απριλίου οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.
Πρόκειται για το No Finish Line Athens που οργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Oι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterΜed που ανήκουν στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ήταν επίσημοι χορηγοί του No Finish Line Athens.
Η Running team του ΟΦΕΤ έτρεξε με το σύνθημα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ», το οποίο κυριαρχεί στο πρόγραμμά της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη! Επιπλέον ο ΟΦΕΤ με αυτόν τον τρόπο, στήριξε δυναμικά την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», μία δράση, που πρωταγωνίστησε όλες της ημέρες του Αγώνα.

Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη. Οι συμμετέχοντες στο Charity Race περπατούν και τρέχουν όπως θέλουν, όσο θέλουν, όποτε και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν η διοργάνωση το μετατρέπει σε χρήματα που τα διαθέτει για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Οι εκδηλώσεις του No Finish Line ξεκίνησαν την Τετάρτη 10 Απριλίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13.00. Και του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί! 

Σχετικά προϊόντα