Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Health & Safety Awards 2019: Σημαντικές διακρίσεις του ΟΦΕΤ σε πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας

Πολύ ψηλά σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος διακρίθηκε για τις πρακτικές που ακολουθεί στο πεδίο αυτό, στην Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards που οργάνωσε ο Όμιλος Μπούσσια την Τρίτη 27 Μαρτίου 2019.

Πρόκειται για την 6η διοργάνωση και ο ΟΦΕΤ στην κυριολεξία σάρωσε.

Ειδικότερα, ο Όμιλος διακρίθηκε:

Στην ενότητα: Δραστηριότητες σε Εγκαταστάσεις και Υποδομές / Activities at Work Establishments, με Silver βραβείο για το νέο σύγχρονο Βιοκλιματικό Κτίριο της UNI-PHARMA. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βρεττός Μιχάλης, Facilities Supervisor.

Στην ενότητα: Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας / Activities for Building Health & Safety Corporate Culture με Bronze, για την Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση προσωπικού του Ομίλου ΟΦΕΤ σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Λιόκαλου Μαρία, Quality Assurance & Environmental Health & Safety Manager.

Και τέλος,
Στην ενότητα: Εταιρείες, Φορείς & Οργανισμοί / Companies & Organizations με διάκριση Highly Commended για Yγεία και Ασφάλεια στον Όμιλο ΟΦΕΤ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γεωργόπουλος Γιώργος, Τεχνικός Ασφαλείας.

Η έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο νέο σύγχρονο Βιοκλιματικό Κτίριο της UNI-PHARMA Α.Β.Ε.Ε., συνολικής επιφάνειας 13.500 τ.μ., το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική επένδυση στον φαρμακευτικό χώρο στην Ελλάδα τα τελευταία έτη, αλλά και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. 

Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2015 και ξεκίνησε να κτίζεται το 2012, στα χρόνια της ελληνικής ύφεσης.

Πρόκειται για ένα «Πράσινο Κτίριο» με πολύ χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, με ρομποτικά συστήματα και σύγχρονη τεχνολογία αιχμής και αυτοματισμού, στο οποίο χαίρονται να εργάζονται οι άνθρωποι της Uni-pharma αλλά χαίρονται να περπατούν και οι επισκέπτες. Οι νέες εγκαταστάσεις είναι προσανατολισμένες στην πλήρη εκμετάλλευση των κλιματικών συνθηκών με παράλληλη μείωση κάθε ενεργοβόρου διαδικασίας και βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Οι πρωτοβουλίες, η βαθιά ευαισθητοποίηση και τα Προγράμματα γύρω από την εκπαίδευση των εργαζομένων, αναφορικά με θέματα υγιεινής και ασφάλειας, είναι διαρκή και αποτελούν αιχμή του δόρατος της στρατηγικής και της ευρύτερης κουλτούρας του Ομίλου.

Σχετικά προϊόντα