Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

GOOD DESIGN AWARD για την Professional Ergonomic Toothbrush

Μία σημαντική διάκριση για τον σχεδιασμό της - GOOD DESIGN AWARD- έλαβε πρόσφατα, η νέα εργονομική οδοντόβουρτσα της InterMed, Professional Ergonomic Toothbrush. 

Πρόκειται για μία νέα καινοτόμα οδοντόβουρτσα, που σχεδιάστηκε από τον designer Urban Würsch by AIM studio in Zürich Switzerland, με λειτουργικό σχεδιασμό και ευέλικτο κράτημα, eco friendly και στρογγυλεμένες άκρες τριχών που σέβονται τα δόντια και τα ούλα. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι η χειροκίνητη οδοντόβουρτσα βρίσκεται πλλεον ένα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://bit.ly/The_good_design_awards

Η φροντίδα της στοματικής υγείας είναι αναγκαία και πολύτιμη για κάθε ηλικία. Μία προσεγμένη στοματική υγεία σημαίνει αυτομάτως και μία καλή σωματική υγεία, αφού και τα δύο αυτά πεδία, είναι αλληλένδετα! 

Εκτός από την κατάλληλη λοιπόν οδοντόπαστα, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και στην επιλογή της οδοντόβουρτσας, η οποία όχι μόνο πρέπει να καθαρίζει σωστά και αποτελεσματικά τα δόντια μας καθώς και τα ούλα μας, αλλά πρέπει να διαθέτει και το λειτουργικό εκείνο σχήμα, το οποίο θα μας διευκολύνει στο σωστό βούρτσισμα.

Η νέα Professional Ergonomic Toothbrush της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, έχει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.

Διαθέτει καινοτόμα εξαιρετικά ευέλικτη λαβή και στρογγυλεμένες άκρες που προστατεύουν τα δόντια και τα ούλα.

Είναι Εco Friendly, ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα, καθώς περιέχει λιγότερο πλαστικό και επομένως συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε αναλυτικά τις ίνες της, ανάλογα με την απαλότητα, ή την σκληρότητά της.

Extra soft – White 5.640 ίνες

Soft – Red & Blue 4.600 ίνες

Medium – Purple & Black 3.270 ίνες.

Η φαρμακοβιομηχανία InterMed με μία ιστορία ετών ερευνά, αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα και θεραπείες, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Εσείς; θα μείνετε ακόμη στην παλιά σας οδοντόβουρτσα;

Σχετικά προϊόντα