Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Facilities Management Awards 2020: Δύο διακρίσεις για τις καινοτόμες εγκαταστάσεις των κτιρίων του OΦΕΤ!

Δύο ακόμη διακρίσεις, έλαβαν οι βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη Uni-pharma & InterMed, στη διάρκεια της 4ης διοργάνωσης των Facilities Management Awards της Boussias Communications, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Οι δύο βιομηχανίες, ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν με Gold & Bronze βραβείο, για την καινοτομία τους στη διαχείριση των εγκαταστάσεών τους.

Ειδικότερα, στα Facilities Management Awards 2020 συμμετείχαν και βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί, φορείς, καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών, τόσο για τις βέλτιστες πρακτικές συνολικής διαχείρισης των εγκαταστάσεων τους, όσο και για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Παναγιώτης Χατζηπάνος, δήλωσε: «Τα Facilities Management Awards συνιστούν βαρόμετρο της συμπεριφοράς των επιχειρήσεων για τη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και εγκαταστάσεων υποδομών και μέσων, σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον. Επιβραβεύουν την καινοτομία, την ιδέα, την περιβαλλοντική ευαισθησία και την ανάληψη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεισφέροντας στην αύξηση της επιχειρηματικής φήμης». Παράλληλα, έδωσε έμφαση στον όρο Facility Management τονίζοντας ότι: «όταν υλοποιείται σωστά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζει την βέλτιστη λειτουργικότητα του δομημένου περιβάλλοντος. Είναι λοιπόν, ένα πολύπλοκο σύστημα ανθρώπων, διεργασιών, τεχνικών διαδικασιών και ενεργειών, τεχνολογίας, περιβαλλοντικών συνθήκων και των υφιστάμενων υποδομών της κάθε εγκατάστασης. Είναι τιμή μας ως επιτροπή που αναδείξαμε τους νικητές στις κατηγορίες των βραβείων, δίνοντας στις επιχειρήσεις ένα ακόμη εφόδιο στην επιχειρηματική τους φήμη και ανταγωνιστικότητα, που είναι το logo των Facilities Management Awards 2020».

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, ο ΟΦΕΤ (Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη), προσαρμόζει τα δεδομένα του γύρω από την συντήρηση των εγκαταστάσεων και τις ανάγκες αυτοματισμού των κτιρίων του, με έμφαση την ψηφιακή καινοτομία και πρωτοπορία.

Σχετικά προϊόντα