Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

EXPORT LEADERS 2021 - Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας: Μία σημαντική διάκριση για τον ΟΦΕΤ

Με τον τίτλο «EXPORT LEADERS», και μάλιστα σε μία δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, διακρίθηκαν οι βιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED, στη διάρκεια του ψηφιακού φόρουμ «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021», που οργάνωσε ο εκδοτικός όμιλος NEW TIMES στις 2 Φεβρουαρίου 2021.

Η ψηφιακή εκδήλωση, έστειλε ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας, το οποίο μετέφεραν οι συμμετέχοντες με σημαντικές παρεμβάσεις και έντονη συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων. Εκ μέρους του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, συμμετείχε ο επικεφαλής των εξαγωγών κ. Γιώργος Σπίγκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην έντονη εξωστρέφεια των βιομηχανιών σε πάνω από 66 χώρες με τα brand names by Uni-pharma & InterMed, αλλά και στο γεγονός ότι οι βιομηχανίες, διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη!

Εξάλλου, στον φερώνυμο Οδηγό που κυκλοφόρησε, η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, στο παρεμβατικό της με τίτλο: «Επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, με «γεύση» από νέο παραγωγικό μοντέλο, δομικές μεταρρυθμίσεις και εξωστρέφεια», αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Εάν η πανδημία-που βίωσε όλος ο πλανήτης το 2020- λειτούργησε ως επιταχυντής για τις ραγδαίες πλην όμως αναγκαίες αλλαγές στο οικονομικό, εργασιακό και κοινωνικό πεδίο, τότε η εξωστρέφεια, είναι ο βασικός άξονας που θα δώσει το έναυσμα για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Μία επανεκκίνηση, την οποία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη, όλοι οι Έλληνες.

Ήδη οι βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη- Uni-pharma & InterMed- εξάγουν με τα δικά τους brand names σε 66 χώρες, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία όχι μόνο για τον φαρμακευτικό κλάδο, αλλά και για την Ελλάδα.

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2020 επίσης, ο Όμιλός μας, εντάχθηκε στην οικογένεια των MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE, μεταξύ 25 επιχειρήσεων που λειτουργούν ως παραδείγματα καλής επιχειρηματικής πρακτικής και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων.

Το 2021 μπορεί να γίνει μία χρονιά – ορόσημο, μπορούμε με σκληρή δουλειά, αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή, ενσυναίσθηση και στοχοπροσήλωση, να πετύχουμε ουσιαστική ανάκαμψη, στοχεύοντας στην ευημερία, αυτή που δικαιούνται οι άνθρωποι και οι κοινωνίες».

Σχετικά προϊόντα