Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Earth Hour 2021: Στην InterMed κλείνουμε τα φώτα, προστατεύουμε τον πλανήτη

Στον Όμιλο ΟΦΕΤ υποστηρίζουμε με υπερηφάνεια το #EarthHour, που διοργανώνεται από το WWF, για 13η συνεχή χρονιά!

O Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη που απαρτίζεται από τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες Uni-Pharma & InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, σέβεται και τιμά το περιβάλλον με στοχευμένες ενέργειες υπευθυνότητας. Μία από αυτές, είναι κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, οι βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις να έχουν για μία ώρα σβηστά τα φώτα, σε ένδειξη ότι ο Όμιλος στηρίζει περήφανα την προστασία του περιβάλλοντος, την κλιματική αλλαγή και υπηρετεί τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ειδικότερα, στις 8.30 το βράδυ της 27ης Μαρτίου 2021 το νέο βιοκλιματικό εργοστάσιο της UNI-PHARMA A.B.E.E. και το εργοστάσιο της INTERMED S.A. έκλεισαν τα φώτα για μία ώρα, για 3η συνεχόμενη χρονιά και έτσι γίναμε μέρος της παγκόσμιας αποστολής για την προστασία του πλανήτη μας όλοι μαζί!

Στον Όμιλο ΟΦΕΤ μειώνουμε ενεργά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, παρακολουθώντας και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων, καθώς και τις εκπομπές αερίων, ενώ παράλληλα διαχειριζόμαστε υπεύθυνα τα επικίνδυνα φαρμακευτικά απόβλητα και κάνουμε 100% ανακύκλωση στα στερεά μη επικίνδυνα απόβλητα.

Στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. Για ένα μέλλον πιο αισιόδοξο και πιο βιώσιμο για όλους.

#EarthHour #Connect2Earth

κλιματική αλλαγή # βιωσιμότητα

Σχετικά προϊόντα