Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Δυναμική στήριξη των InterMed & Uni-pharma του διημέρου δράσεων ΣΥΦΑΚ στην Κρήτη

Το σημαντικό διήμερο δράσεων για την υγεία, ευεξία και ομορφιά που οργάνωσε ο ΣΥΦΑΚ (Σύνδεσμος Φαρμακοποιών Κρήτης & Δωδεκανήσου) στο Ηράκλειο Κρήτης και το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2019, στήριξαν οι Uni-pharma & InterMed.

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες – μέλη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη βρίσκονται πάντα κοντά στον σύγχρονο Έλληνα φαρμακοποιό και τις ανάγκες του. Τόσο το περίπτερο εντός της έκθεσης, όσο και το περίπτερο στην πλατεία Ελευθερίας, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος έσπευσε να ενημερωθεί από τα στελέχη των Uni-pharma & InterMed, για τα νέα προϊόντα. Μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησαν τα σκευάσματα repel antilice (αντιφθειρικά προϊόντα), το Trebon honey, όλη η σειρά Apotel, το straben, τα ένζυμα για την πέψη lactofix & glutenfix το salospir, το νέο σκεύασμα με μελατονίνη euzoe και άλλα.

Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολλά δώρα και δείγματα των σκευασμάτων των Uni-pharma InterMed και να ενημερωθούν ενδελεχώς για όλες τις σειρές.

Το διήμερο δράσεων (συνέδριο, έκθεση, ενημέρωση και ιατρικές προληπτικές δράσεις) που οργάνωσε ο ΣΥΦΑΚ στήριξαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Σχετικά προϊόντα