Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Δυναμική στήριξη της Uni-pharma & InterMed στο 6ο Συνέδριο ΣΥΦΑΚ

Εξαιρετικά εποικοδομητικές ήταν οι εργασίες του 6ου Συνεδρίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το συνέδριο στήριξαν δυναμικά, η Uni-pharma και η InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Το θέμα που κυριάρχησε στο συνέδριο, ήταν «Το Φαρμακείο στην Υγεία, την Ομορφιά και την Ευεξία». Είναι χαρακτηριστικό, ότι το συνέδριο, προσέλκυσε πάνω από 500 συμμετοχές Φαρμακοποιών και Βοηθών τους.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες για τη διοίκηση, διαχείριση και τις νέες τεχνολογίες στον χώρο του φαρμακείου, καθώς και συμβουλές υγείας σχετικά με τις σπονδυλαρθρίτιδες, την ακμή, την τριχόπτωση, την αντιμετώπιση του πόνου και καινοτόμες οφθαλμολογικές προτάσεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η 2η Διημερίδα της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ) με θέμα «Φυσικές Προσεγγίσεις στην Υγεία & Εργαστήριο Φαρμακείου» και για πρώτη φορά διοργανώθηκε και το Δορυφορικό Συμπόσιο της ΕΦΕ «Γενετικές Νόσοι και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις», ενισχύοντας την εκπαίδευση των φαρμακοποιών, με μοριοδότηση από το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών.

Σχετικά προϊόντα