Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Λαμπρή παρουσία της InterMed στο 32ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της ΔΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη!

Στo 32o Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη που πραγματοποιείται 14-18 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Στο 32ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΕΜΕΔ, παρουσιάστηκαν νεότερα δεδομένα για την παθογένεια, τις επιπλοκές και τη θεραπευτική διαχείριση του Διαβήτη, καινοτόμες τεχνολογίες και επίκαιρα θέματα που απασχόλησαν πρόσφατα τα μεγάλα διεθνή διαβητολογικά συνέδρια. Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) με την ενεργή συμμετοχή της συνέβαλε στην πραγματοποίηση του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου συνεδρίου για μια ακόμα χρονιά. 

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του διαβήτη (14 Νοεμβρίου), και το γεγονός ότι η νόσος λαμβάνει πλέον τρομακτικές διαστάσεις παγκοσμίως για τη δημόσια υγεία και την οικονομία, είναι επείγον όλοι να αφυπνιστούμε.

Μάλιστα το κεντρικό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαβήτη (IDF), για τα έτη 2018 και 2019, είναι «Ο Διαβήτης αφορά κάθε Οικογένεια». Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση για την επίπτωση του Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και η ενίσχυση του ρόλου της οικογένειας στην πρόληψη, διαχείριση, φροντίδα, και εκπαίδευση, αναφορικά με το νόσημα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, 1 στους 11 Έλληνες πάσχει από διαβήτη, ενώ 1 στους 2 παραμένει αδιάγνωστος.

Ο διαβήτης πλήττει σήμερα 425 εκατομμύρια ενήλικες και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί στα 629 εκατομμύρια μέχρι το 2045.

Σε λιγότερο από 30 χρόνια, 1 στους 10 κατοίκους σε όλο τον κόσμο, θα είναι διαβητικός.

Σχετικά προϊόντα