Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

BEST IN PHARMACY & SUPPLEMENT AWARDS 2023: Τέσσερα βραβεία σε προϊόντα φαρμακείου της InterMed

Τέσσερα βραβεία, τα οποία υπογραμμίζουν τον κομβικό ρόλο της InterMed και των προϊόντων της στο κανάλι του φαρμακείου, έλαβε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των Best In Pharmacy Awards Supplement Awards 2023, που οργάνωσε ο όμιλος BOUSSIAS. 

Τα Best in Pharmacy Awards με έμφαση στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στα προϊόντα φαρμακείου, στοχεύουν τόσο στο να εμπνεύσουν τον φαρμακευτικό κλάδο, όσο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των πρακτικών marketing.

Αναλυτικά οι διακρίσεις που έλαβε η InterMed είναι οι κάτωθι: 

1.1 Καλύτερο προϊόν για Περιποίηση Προσώπου/Ορός  Καινοτόμος ορός βαθιάς ενυδάτωσης – Φιλοσοφία The Skin Pharmacist

2.15 Καλύτερο repackaging Luxurious Sun Care: Επαναλανσάρισμα με φιλικές & βιώσιμες συσκευασίες

1.6 Καλύτερο προϊόν για τη Γυναίκα    Eva Intima Cervasil Granules – Συμπλήρωμα διατροφής για την κάθαρση του ιού HPV.

Στα SUPPLEMENT AWARDS, η InterMed διακρίθηκε με το D3 fix drops: Νέα γενιά συμπληρωμάτων με υψηλή απορρόφηση στη μορφή των μυκηλλίων, στην κατηγορία 4.7 Καλύτερο Reformulation. 

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Best in Pharmacy Awards 23, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής-ΕΚΠΑ, Τομέας Φαρμακογνωσίας & Χημείας Φυσικών Προϊόντων Ελένη Σκαλτσά, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Η ιστορία των φυσικών επιστημών είναι παράλληλη με την ιστορία της ανθρωπότητας και η εξέλιξή τους αποτελεί συνύπαρξη πολλών κλάδων, με την σύμπραξη της ιατρικής, της βοτανικής, της ζωολογίας, της βιολογίας, της χημείας και της φαρμακευτικής. Παρά την ιστορική διαδρομή της, ακόμη και σήμερα η Φαρμακευτική θεωρείται και μια από τις «επιστήμες του μέλλοντος», δεδομένου του πολυπλεύρου χαρακτήρα της και της διεπιστημονικότητας που την διέπει, καθώς η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη που πραγματοποιείται στο κλάδο την καθιστούν τομέα αιχμής. Η ραγδαία ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της συνεχούς επένδυσης σε σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, που συμβάλλουν  στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας, της ευημερίας, της φροντίδας και της ασφάλειας του ανθρώπου. Παράλληλα, ο φαρμακοποιός συμβάλλει σημαντικά στην φαρμακευτική φροντίδα και έχει ευθύνες απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ως επαγγελματίας υγείας εξασφαλίζοντας την καλύτερη επιλογή και χρήση όχι μόνον των φαρμάκων, αλλά και των συμπληρωμάτων διατροφής, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των καλλυντικών. Η αλληλεπίδραση των εταιρειών, των φαρμακοποιών και των άλλων παρόχων στον κλάδο της υγείας  είναι κομβικής σημασίας για την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και καθοριστική σε όλη την διαδικασία  ανάπτυξης, παραγωγής και διακίνησής τους».

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι καταναλωτές και ιδιαίτερα οι γυναίκες δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στις αγορές μέσω mobile & tablet συσκευών. Σύμφωνα με πολύ πρόσφατα στοιχεία της Convert Group, οι πωλήσεις στα online φαρμακεία στο α’ εξάμηνο της φετινής χρονιάς είχαν ρυθμό ανάπτυξης που άγγιξε στο 9%, φτάνοντας τα 145 εκατ. ευρώ και αναμένετε στο τέλος της χρονιάς οι πωλήσεις σε αξία και όγκο να αγγίξουν τα 300 εκατ. ευρώ. Τα προϊόντα ομορφιάς τρέχουν με αύξηση 10%, τα συμπληρώματα διατροφής με 5%, τα παιδικά με αύξηση 1%, τα λοιπά προϊόντα με αύξηση 44% και τα προϊόντα υγείας με μείωση 23%. Από τους παράγοντες επιτυχίας που συνέβαλαν σε αυτήν την αύξηση είναι οι σημαντικές εκπτώσεις των τιμών αλλά και η μεγάλη ποικιλία κωδικών στα παραφάρμακα. Ακόμη μεγαλύτερη ώθηση σε αυτήν την άνοδο των online φαρμακείων θα δώσουν οι νέες υπηρεσίες που αναμένονται στο άμεσο μέλλον όπως το τηλε-φαρμακείο για συμβουλευτική από το φαρμακοποιό εξ’ αποστάσεως αλλά και λύσεις με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης».  

Σχετικά προϊόντα