Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Best in Pharmacy Awards 2020: 7 κορυφαίες διακρίσεις στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Επτά συνολικά διακρίσεις Gold, Silver αλλά και Platinum, κατέκτησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020, στην εκδήλωση Best in Pharmacy Awards 2020.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από τον Φαρμακευτικό Κόσμο της Boussias Communications, επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου. Βραβεύτηκαν οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες Marketing, καινοτομίας, συσκευασίας, πωλήσεων, εκπαίδευσης, πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον του χώρου στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed, κατάφερε να αποσπάσει και την σημαντική διάκριση της διοργάνωσης «Pharmacy Company of the Year». Οι βιομηχανίες του ΟΦΕΤ, βραβεύθηκαν για την αλληλεγγύη που επέδειξαν στη διάρκεια της πανδημίας του SARS COVID-19- στηρίζοντας το ελληνικό και κυπριακό υγειονομικό σύστημα με τις μεγάλες δωρεές του Unikinon και των αντισηπτικών- για την υπευθυνότητα που δείχνουν ως προς τις πράσινες και περιβαλλοντικές δράσεις τους, καθώς και για το κορυφαίο λανσάρισμα του TONOSAN (σειρά συμπληρωμάτων διατροφής).

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κυρία Σοφία Χατζηαντωνίου, PhD, Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, αναφέρθηκε στη δυναμική των εταιρειών, να αναδείξουν όλη την προσπάθεια που κάνουν για τη δημιουργία και την προώθηση καινοτόμων και πρωτότυπων προϊόντων και μάλιστα εφέτος υπήρχαν πολλές συμμετοχές με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα, δηλώνοντας η ίδια με παρρησία, «εντυπωσιασμένη». Πρόσθεσε δε ακόμη:

«Στην Ελλάδα υπάρχει μια αξιόλογη βιομηχανία που αναπτύσσει καινοτόμα και πρωτότυπα σκευάσματα με τη βράβευση να αποτελεί ένα μη οικονομικό μέτρο αλλά ηθικό για την επιβράβευση αυτής της προσπάθειας. Επιπλέον, αποτελεί και ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να αναδείξει τα πολύ καλά της προϊόντα ακόμη περισσότερο στο ευρύ κοινό»

Από την πλευρά του, ο κ. Σπύρος Κίντζιος Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης ΟΦΕΤ, δήλωσε: «Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπως η φετινή, οι 7 διακρίσεις και για τις δύο εταιρείες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στο θεσμό BEST IN PHARMACY AWARDS, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η κορυφαία διάκριση Pharmacy Company of the Year για την UNI-PHARMA, μας συγκινούν και μας εμπνέουν για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στην πορεία καινοτομίας και επενδύσεων, που έχει χαράξει ο Όμιλος από τη γένεση του, με στόχο την επίτευξη ισορροπημένων αποτελεσμάτων και βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι καιροί μας δοκιμάζουν όλους και καταδεικνύουν όσο ποτέ άλλοτε, πως δε μπορούμε να υπάρξουμε και να προοδεύσουμε χωρίς υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Αυτή είναι η ερμηνεία που δίνουμε στις δύο βραβεύσεις που αφορούν στην έμπρακτη στήριξη του Εθνικού Υγειονομικού Συστήματος από τον ΟΦΕΤ στην αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19 αλλά και στις 3 βραβεύσεις που αφορούν στις πρωτοβουλίες μας γύρω από το υπεύθυνο επιχειρείν και την αειφορία. Παράλληλα η σημαντική διάκριση για την είσοδο στην αγορά της ολοκληρωμένης σειράς συμπληρωμάτων διατροφής TONOSAN, σχεδιασμένη με γνώμονα τον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής, επιβεβαιώνει ότι τα αντανακλαστικά καινοτομίας οξύνθηκαν μέσα στην κρίση και δεν χάσαμε την προσήλωση μας στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων στην φαρμακευτική αγορά που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Τέλος ειδική μνεία οφείλεται και στον ίδιο το θεσμό BEST IN PHARMACY AWARDS που αποτελεί μια γιορτή για τον Φαρμακευτικό Κόσμο και η ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητά του μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια. Ας δώσουμε λοιπόν ραντεβού του χρόνου, πιο σοφοί , πιο δυνατοί και αλληλέγγυοι, σε οποιεσδήποτε συνθήκες».

Οι καιροί και οι συνθήκες μας δοκιμάζουν, αλλά εμείς αντιστεκόμαστε, με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη!

Σχετικά προϊόντα