Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

«Αγαπάμε & προσέχουμε τον εαυτό μας» - Συνεργασία των UNI-PHARMA & InterMed με το Nutrilab

Με σύνθημα «Αγαπάμε και προσέχουμε τον εαυτό μας» και με στόχο μία καθημερινότητα με περισσότερη υγεία, φροντίδα και ευεξία, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed, συνεργάστηκαν την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 με την Επιστημονική Ομάδα του Nutrilab.

Οι Εργαζόμενοι/ες των UNI-PHARMA και InterMed που κληρώθηκαν, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία σειρά από ανθρωπομετρικές μετρήσεις, όπως αξιολόγηση βιολογικής ηλικίας, σπλαχνικού λίπους, επίπεδα μυϊκής μάζας, κατάσταση ενυδάτωσης του οργανισμού κ.ά. αλλά και να λάβουν διατροφικές συμβουλές.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη των Nutrilab στις εγκαταστάσεις του ΟΦΕΤ. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2022.

Η επιστημονική ομάδα του Nutrilab παρέχει εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη στον γενικό πληθυσμό, σε αθλητές, αλλά και σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες (άτομα με παχυσαρκία, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, καρδιοπάθεια, εγκυμονούσες κ.τ.λ), και παράλληλα πραγματοποιεί εργομετρικούς ελέγχους σε υψηλού επιπέδου αθλητές.

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τη φαρμακευτική αγορά, αλλά σημείο αναφοράς και για την κοινωνία.

Οι φαρμακοβιομηχανίες του συνεχίζουν να δημιουργούν προϊόντα για τον άνθρωπο και την κοινωνία, φροντίζοντας παράλληλα και τις δικές τους οικογένειες, τους/τις εργαζομένους/ες τους.

Η συνεργασία με την Nutrilab, εντάσσεται στην Στρατηγική του Ομίλου Τσέτη, για Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Υπευθυνότητα, μία ολοκληρωμένη στρατηγική, με άξονες τη στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, την προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος, καθώς και τη στήριξη της έρευνας και νέας γενιάς.

Σχετικά προϊόντα