Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed φιλοξένησε στα Τζουμέρκα τα μέλη της ITI Study Club Δυτ. Ελλάδος!

Στα γραφικά Τζουμέρκα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου μία δυναμική Ομάδα από Οδοντιάτρους προσθετολόγους και άλλους ειδικούς στον τομέα των εμφυτευμάτων της Δυτικής Ελλάδας, τους οποίους φιλοξένησε η φαρμακοβιομηχανία InterMed.

Πρόκειται για την International Team for Implantology (Study Club Δυτικής Ελλάδας). Το Study Club απαρτίζεται από Οδοντιάτρους, Γναθοχειρουργούς, Περιοδοντολόγους και Προσθετολόγους (13 στο σύνολο) που ασχολούνται ενεργά με τα εμφυτεύματα.

Η Ομάδα είχε την ευκαιρία να δει το εταιρικό βίντεο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από το σύγχρονο βιοκλιματικό εργοστάσιο της Uni-pharma.

Στην συνέχεια, στελέχη της InterMed πραγματοποίησαν παρουσίαση των σκευασμάτων Periofix, Unisept Implants και Luxurious Dental Care.

Τα στελέχη της InterMed, μοίρασαν σε όλους αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο της φαρμακοβιομηχανίας καθώς και δωράκια (Chlorhexil F toothpaste, Luxurious Aegean Kit και δείγματα Luxurious dental)

Στο τέλος του σεμιναρίου φόρεσαν όλοι τα μπλουζάκια και τα καπέλα και πραγματοποίησαν μια όμορφη πεζοπορία στα δάση των Τζουμέρκων.

Σχετικά προϊόντα