Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

11ο Greece Race for the Cure 2019: Uni-pharma & InterMed ξανά αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων

Για ακόμη μία χρονιά, οι Uni-pharma & InterMed φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο 11ο Greece Race for the Cure στο Ζάππειο, για να στείλουν ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες μέσα από την δυναμική running team των εργαζομένων του Ομίλου (ΟΦΕΤ) και στο πλαίσιο της Στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, θα στείλουν μήνυμα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Με αυτόν τον τρόπο οι Uni-pharma & InterMed, ενισχύουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που οργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, μαζί με τη running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, συμμετείχαν επίσης φοιτητές Φαρμακευτικής μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Στον περσινό 10ο Greece Race for the Cure, έτρεξαν και περπάτησαν περί τους 40.000 συμμετέχοντες (σύμφωνα με τους διοργανωτές), ενώ ο Αγώνας, πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Οι εγγραφές για τον 11ο Αγώνα Greece Race for the Cure ξεκινούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Να είστε όλοι ΕΚΕΙ!

Στη φωτό, η running team του ΟΦΕΤ μαζί με δημοσιογράφους και φοιτητές, στέλνουν το μήνυμα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ». 

Σχετικά προϊόντα