Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου: Η InterMed έχει την λύση

Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου σήμερα 7 Οκτωβρίου και σίγουρα πρέπει να βρούμε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε, καθώς το χαμόγελο είναι θεραπευτικό, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου καθιερώθηκε το 1999 με πρωτοβουλία του Harvey Ball, ο οποίος πίστευε ότι το χαμόγελο έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο Ηarvey Ball είναι ευρύτερα γνωστός καθώς είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το 1963 την χαρούμενη φάτσα που χρησιμοποιούμε όλοι σήμερα σαν emoji.

Για ένα όμορφο χαμόγελο όμως, χρειαζόμαστε σωστή στοματική υγεία. Η InterMed προτείνει δύο οδοντόπαστες που θα λατρέψετε, την Unident Gold Toothpaste - Λευκαντική οδοντόπαστα με ψήγματα χρυσού ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση και την Unident Black & Gold Toothpaste - Λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση.Η Unident Black & Gold Toothpaste αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση τόσο μεταξύ των θεραπειών επαγγελματικής λεύκανσης, όσο μετά το πέρας αυτών, γιατί εξασφαλίζει την μακρόχρονη διατήρηση του αποτελέσματος. 

Δείτε αναλυτικά, όλη την σειρά για την καθημερινή φροντίδα ενηλίκων: 

https://intermed.com.gr/el/taxonomies/kathimerini-frontida-enilikon

Θα τις βρείτε στα φαρμακεία.

Σχετικά προϊόντα