Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed, «διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, η φαρμακοβιομηχανία InterMed του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, αναδείχθηκε «διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Εconomy 2018.

Η εκδήλωση των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018», οργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες αντιστάθηκαν στην παρατεταμένη ύφεση και εξακολουθούν να αντιστέκονται παρά τις δυσκολίες, με κύρια χαρακτηριστικά και οχυρά τους, τις σημαντικές οικονομικές τους επιδόσεις, την έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια, το ανθρώπινο δυναμικό και τις επενδύσεις τους.

Το βραβείο για την InterMed παρέλαβε ο International Sales Manager του Ομίλου κ. Γιώργος Σπίγκος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η σημερινή εκδήλωση, αποδεικνύει περίτρανα, ότι η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια Μνημονίων και οριζόντιων μειώσεων, κατάφερε να αντισταθεί, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να σηκώσει ψηλά το κεφάλι.

Τα πραγματικά διαμάντια της ελληνικής οικονομίας είναι όλες αυτές οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι πίσω από αυτές, που μοχθούν καθημερινά, που παλεύουν, που παράγουν και εξακολουθούν να επενδύουν στην Ελλάδα του 2018 παρά τις μεγάλες αντιξοότητες.

Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, πορεύεται δημιουργικά έχοντας στο τιμόνι τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, μεγάλα «οχυρά» τους εργαζόμενους, 470 σε όλο τον όμιλο, αλλά και φυλαχτό, τη μεγάλη κληρονομιά του αείμνηστου Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος ήδη από πολύ νωρίς, είχε οραματιστεί μία σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία με καινοτόμα προϊόντα που θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου».

Σχετικά προϊόντα