Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Hellenic Responsible Business Awards 2023 – Δύο βραβεία στις UNI-PHARMA & InterMed

Δύο βραβεία, τα οποία υπογραμμίζουν τη διαρκή αφοσίωση και προσανατολισμό των UNI-PHARMA & InterMed στο Ηθικό Επιχειρείν, στις γόνιμες συνεργασίες με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα και στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες –του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στη διάρκεια των HELLENIC RESPONSIBLE AWARDS 2023, που οργάνωσε ο Όμιλος Μπούσσια στις 12 Ιουλίου. 

Πρόκειται για το βραβείο SILVER στην κατηγορία 1.4 Συνεργασία Επιχείρησης & Ακαδημαϊκών Φορέων       ΟΦΕΤ – Ηθικό επιχειρείν & στήριξη στη νέα γενιά ερευνητών και το βραβείο 

BRONZE, στην κατηγορία 6.9 «Πράσινα» Κτίρια / Δομημένο Περιβάλλον - Τα πράσινα κτίρια της UNI-PHARMA & InterMed, μοντέλο Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για όγδοη συνεχή χρονιά, επιβράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, στο Μουσείο Οίνου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, καθώς και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη, ενώ τον χαιρετισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα μέλη του ΣΕΒ λειτουργούν με γνώμονα τόσο την ανάπτυξη της οικονομίας όσο και τη στήριξη της κοινωνίας. Η αξιοκρατία, η ισότητα στην εργασία, η κατάρτιση, η έμφαση στην καινοτομία, η βιωσιμότητα και το αίσθημα ευθύνης για το σήμερα και το αύριο χαρακτηρίζουν τις επιλογές τους. Εύχομαι τα φετινά βραβεία να αποτελέσουν την απαρχή για τη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερης αξίας».   

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τους σπουδαστές στο ατελιέ του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.

Hellenic Responsible Business Awards 2023 – Two awards to UNI-PHARMA & InterMed

 

Σχετικά προϊόντα