Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

HEALTH & SAFETY 2023: Οι UNI-PHARMA & InterMed, πρωτοπόρες στην Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία

Δύο βραβεία Bronze, τα οποία καταδεικνύουν τις άοκνες προσπάθειες των UNI-PHARMA & InterMed να υπηρετήσουν ολιστικά το μοντέλο της Υγιεινής και Ασφάλειας σε όλες τις εγκαταστάσεις, προστατεύοντας ισότιμα τους εργαζομένους, έλαβαν οι δύο βιομηχανίες στη διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών των Health & Safety Awards 2023, των μοναδικών βραβείων στην Ελλάδα αναφορικά με τα θέματα της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 20.30. Τα Health & Safety Awards 2023 διοργανώθηκαν για 9η χρονιά από την BOUSSIAS υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.

Τα βραβεία με τα οποία διακρίθηκαν οι δύο βιομηχανίες του ΟΦΕΤ, αφορούν:

3.9. Δράσεις πρόληψης Covid-19 / Preventing the Spread of Covid-19 ΟΦΕΤ- Αποτελεσματικές λύσεις στην πανδημία & στην post Covid εποχή

5.1. Καινοτομία στα θέματα Υ&Α / Innovation in Occupational Health & Safety UNI-PHARMA: Ψηφιακές τεχνολογίες που οδηγούν στην πρόληψη

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνης Χριστοδούλου, επεσήμανε μεταξύ των άλλων: «….Η μη πρόληψη βαρύνει τις εθνικές οικονομίες με τεράστια κόστη και μόνο λαμβάνοντας υπόψη τη συγκεκριμένη παράμετρο, πέραν της ανθρώπινης διάστασης και των νομικών επιπτώσεων, η πρόληψη ΣΥΜΦΕΡΕΙ, …Η ΥΑΕ αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο εργασίας... Σήμερα, στα Health & Safety Awards 2023, επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που δεν τιμωρούν αλλά εκπαιδεύουν, δεν επιβάλλουν αλλά εμπνέουν, στέκονται δίπλα και κατανοούν τις ανάγκες και προσδοκίες των εργαζομένων τους, βαδίζοντας σταθερά το δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Σχετικά προϊόντα