Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed Χρυσός Χορηγός του 3ου People Run

 InterMed για μια ακόμη φορά έστειλε δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς ως Χρυσός Χορηγός της 3ης διοργάνωσης του People Run το οποίο διεξήχθη στις 22/10/17 στο καταπράσινο Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του People Greece (print&digital) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού.  Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έτρεξαν, διασκέδασαν και ενημερώθηκαν μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα για τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το Νοσοκομείο Αγία Όλγα καθώς επίσης μέσω του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή»  δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να προσφέρουν γίνοντας δότες μυελού των οστών.

Με το σύνθημα «MAZI είμαστε ΠΑΝΤΑ Νικητές» η Running Team των εργαζομένων της InterMed συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση που συνδέει το σεβασμό στη φύση, την αλληλεγγύη και τον αγώνα για τη Ζωή!

Σχετικά προϊόντα