Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed στο Δήμο Κόνιτσας - Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων

Ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων, η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη συνεχίζει να στηρίζει την κοινωνία.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στον Δήμο Κόνιτσας προκειμένου να στηρίξει τον προληπτικό Οδοντιατρικό Έλεγχο που οργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

Η εθελοντική αυτή δράση της InterMed εντάσσεται στο Πρόγραμμα Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και συγκεκριμένα στην «Αποστολή Ζωής», δράση που στοχεύει να καλύψει ανάγκες πολιτών στα ακριτικά νησιά και άγονες περιοχές της χώρας.

Το πρωί του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου (στις 11.30), ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης στην αίθουσα Τελετών του Δήμου Κόνιτσας, αναφορικά με οδοντιατρικά ζητήματα. Στη συνέχεια, από τις 12 το μεσημέρι και μετά, οι οδοντίατροι – μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων- θα πραγματοποιήσουν στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας δωρεάν προληπτικό έλεγχο, ενώ θα δώσουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οδηγίες για καλή στοματική υγεία.

Για ραντεβού, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλούν στο Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Κόνιτσας στο τηλέφωνο: 26550 23000.

Να είστε όλοι εκεί!

Σχετικά προϊόντα