Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η Επιχειρηματική Ηθική συναντά τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη - Πλατινένια και Χρυσή Διάκριση

Χρυσή Πιστοποίηση για το Υπεύθυνο και Ηθικό Επιχειρείν σύμφωνα με το μοντέλο Responsible Management Excellence Model έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (Ο.Φ.Ε.Τ.), την Τρίτη 3 Ιουλίου, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική διάκριση, η οποία υπογραμμίζει την σταθερή προσήλωση του Ομίλου στην Ηθική στον επιχειρηματικό στίβο, την Κοινωνική Ευθύνη και στην Αριστεία, αξίες συνυφασμένες με την κουλτούρα του Ο.Φ.Ε.Τ.

Να σημειωθεί, ότι οι φαρμακοβιομηχανίες του ομίλου είναι οι μοναδικές στην Ελλάδα με τόσο υψηλό επίπεδο πιστοποίησης αναφορικά με θέματα επιχειρηματικής ηθικής.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, παρέλαβε επίσης, την Πλατινένια Διάκριση για μια εξαιρετικά σημαντική δράση προσφοράς και αγάπης, την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ», η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και περιλαμβάνει δωρεάν ενημέρωση και πλήρες πακέτο εξετάσεων θυρεοειδούς (πρόληψη και θεραπεία) σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας και της Άγονης Γραμμής.

Τις διακρίσεις παρέλαβε η κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer της Uni-pharma, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή της:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, τη Uni-pharma, την InterMed και την κυπριακή Pharmabelle, να παραλαμβάνει σήμερα αυτές τις διακρίσεις! Διακρίσεις που άρρηκτα συνδέονται με δύο απ’ τις Αξίες μας, την Ηθική και την Ευθύνη, Ethos and Accountability.

Η Χρυσή Διάκριση για το Υπεύθυνο και Ηθικό Επιχειρείν θα λέγαμε πως επιβραβεύει μια μακρόχρονη πορεία Αριστείας της Διοίκησης και των 470 εργαζόμενων του Ομίλου.

Ειδικά η πλατινένια διάκριση για το πρόγραμμά μας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ αποτελεί για τον Όμιλό μας

• Ένδειξη αναγνώρισης για το μισό και πλέον αιώνα έρευνας σε παθήσεις χρόνιες, όπως αυτές του θυρεοειδούς

• Ένδειξη αναγνώρισης για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουμε τον ασθενή, όπου κι αν βρίσκεται, όποια κι αν είναι η οικονομική του κατάσταση, όποιο κι αν είναι το κοινωνικό του status.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ ξεκίνησε από την ανάγκη μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας στην ελληνική περιφέρεια, στην άγονη γραμμή, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, με εθελοντές ενδοκρινολόγους και με την ενεργό συμμετοχή των τμημάτων Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου ενημερώνουμε δωρεάν και παρέχουμε πλήρες πακέτο εξετάσεων θυρεοειδούς, επιδιώκοντας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, να δώσουμε πρόσβαση στην πρόληψη και στη θεραπεία. Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν μέχρι τώρα εξεταστεί από τις ομάδες μας!

Σήμερα, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ για το θυρεοειδή συνεχίζεται. Θα ταξιδέψει σύντομα στην Κύπρο, θα επεκταθεί σε θέματα στοματικής υγιεινής και φροντίδας, σε θέματα γυναικολογικά και σε όποιο άλλο τομέα η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπει. Γιατί ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, όπως λέει και η στρατηγική μας U & I Care! Η Uni-pharma, η Intermed και η Pharmabelle, εσείς και εγώ, όλοι εμείς ΜΑΖΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!».

 

Σχετικά προϊόντα