Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

«Γυναίκα επιχειρηματίας της Χρονιάς» η Ιουλία Τσέτη

Ως αναγνώριση του έργου της, της συνεισφοράς της στην στον τομέα του φαρμάκου και της Δυναμικής του Ομίλου των Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Uni-Pharma & InterMed
 

Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/3/2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το περιοδικό Beaute διοργάνωσε τα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” τιμώντας σπουδαίες γυναίκες της χώρας μας.

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, συγγραφείς, σχεδιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, και αθλήτριες ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα. Δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες που η καθεμιά ξεχώρισε στον τομέα της.

Η κ. Ιουλία Τσέτη, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Φαρμακοβιομηχανιών Uni-Pharma & InterMed επιλέχθηκε και βραβεύτηκε ως Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς για την πολύχρονη και πολύτιμη συνεισφορά της στο χώρο του φαρμάκου αλλά και της δυναμικής παρουσίας των φαρμακοβιομηχανιών Uni-Pharma & Intermed στην Ελλάδα και διεθνώς.  

To βραβείο απένειμε η κυρία Ξένια Κουρτογλου Founder & Managing Partner της εταιρείας FocusBari.

Η κ. Τσέτη κατά την παραλαβή του βραβείου αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας αλλά και του επιχειρηματία σήμερα, τονίζοντας παράλληλα πως το ΠΑΘΟΣ η ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ η ΕΥΘΥΝΗ είναι αυτά τα συστατικά για το φάρμακο που καταπολεμά την αρρώστια της κρίσης και της απαισιοδοξίας και είναι αυτά τα στοιχεία που έχουν αναδείξει την Uni-Pharma και την Intermed σε κορυφαίες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Σχετικά προϊόντα