Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Δυναμική στήριξη της Uni-pharma & της InterMed στην 2η Ημερίδα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Όλος ο κόσμος της φαρμακευτικής αγοράς, συγκεντρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην 2η Ημερίδα του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η Ημερίδα είχε βασικό τίτλο «Αύριο, ένα νέο επάγγελμα» και στόχος της ήταν να αναδειχτεί το νέο μοντέλο του φαρμακείου των επόμενων ετών και ο νέος ρόλος του φαρμακοποιού.

Στη διάρκεια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια (με διακεκριμένους ξένους ομιλητές και Έλληνες ομιλητές) σχετικά με το φαρμακείο του μέλλοντος, καθώς και τις αλλαγές που έχουν επιτελεστεί στον χώρο της υγείας και της φαρμακευτικής αγοράς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μέσα από τις Uni-pharma & InterMed, έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση –καθώς στηρίζει πάντα τον Έλληνα φαρμακοποιό και τον αγώνα του.

Μάλιστα τα stand της Uni-pharma & InterMed επισκέφθηκαν πλήθος κόσμου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν και νέα προϊόντα των δύο καταξιωμένων φαρμακοβιομηχανιών.

Το μήνυμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, ήταν  ότι «ήρθε η ώρα, να δούμε τις απειλές και τις αλλαγές που συντελούνται διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα ως μία ευκαιρία»!

Σχετικά προϊόντα