Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας Διατροφής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης: Η InterMed & Ο Τάκης ο Γλυκάκης κατέκτησαν μικρούς & μεγάλους

Τις καρδιές χιλιάδων παιδιών στη συμπρωτεύουσα, κατέκτησε ο Τάκης ο Γλυκάκης ο οποίος μαζί με την παρέα του, βρέθηκε στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ.

H InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά.

Ο αγαπημένος φίλος των παιδιών λοιπόν, Τάκης Γλυκάκης μαζί με τη φίλη του τη «Νεραΐδα των δοντιών!», για πάνω από έξι ώρες διασκέδασε τους πιτσιρικάδες και ενημέρωσε μικρούς και μεγάλους γύρω από τη στοματική υγεία, μοιράζοντας όμορφα και χρήσιμα δώρα της InterMed.

Η InterMed στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι ουσιαστικός αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, που στόχο έχει την πρόληψη της υγείας. Ειδικότερα για τη φροντίδα των παιδιών, έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες όπως η ενημερωτική πλατφόρμα We Parents με στόχο την ενημέρωση των γονέων με πλούσια θεματολογία που αφορά στην υγεία, τη ψυχολογία τη φροντίδα των παιδιών.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, διαδραστικό, πολυγεγονός, στα πλαίσια του οποίου, διοργανώνονται πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων για τα παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner κλπ).

Σύμφωνα με τον απολογισμό των διοργανωτών, σχεδόν 4.500 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του Περιπτέρου 12 στη ΔΕΘ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και συμμετείχαν στο μεγαλύτερο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που διοργανώθηκε φέτος με δωρεάν είσοδο για 2η συνεχή χρονιά.

Επίσης, 24 διαφορετικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια και δράσεις, καθώς και η μεγάλη συναυλία-παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!», δημιούργησαν μία «εκρηκτική» ατμόσφαιρα στο Φεστιβάλ, όπου χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και ενημερώθηκαν για θέματα υγείας, διατροφής και αθλητισμού.

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών του από τις 11:00-18:00 και στήριξε με τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα τους φορείς «Λάμψη» και «Ηλιτόμηνον».

Το Φεστιβάλ παρουσίασαν η γνωστή δημοσιογράφος, Χριστίνα Κανατάκη και η Ολίβια Γαβρίλη blogger & δημιουργός του www.eimaimama.gr.

Φέτος η φιλανθρωπική στόχευση του κάλυψε ανάγκες των φορέων «Λάμψη» και «Ηλιτόμηνον».

Η «Λάμψη» είναι ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, ο οποίος έχει υλοποιήσει πολύπλευρο έργο, όπως η επέκταση και ριζική ανακατασκευή των 2 παιδο-ογκολογικών/ αιματολογικών τμημάτων στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθή παιδιά από όλη τη Β. Ελλάδα.

Ο φορέας «Ηλιτόμηνον» έχει αναλάβει την πρωτοβουλία αγοράς παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α’ Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της InterMed, η ομάδα του Adrianoupoleos Pharmacy και το Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας Διατροφής & Αθλητισμού εύχονται για όλα τα παιδιά του κόσμου υγεία και αγάπη.

Σχετικά προϊόντα