Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

10ο Greece Race for the Cure Ισχυρό μήνυμα από Uni-pharma & InterMed, κατά του καρκίνου του μαστού

Χιλιάδες κόσμος έτρεξε και περπάτησε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο 10ο Greece Race for the Cure®, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για τη ζωή!

Με αφετηρία το Ζάππειο και επιλέγοντας μεταξύ δύο διαδρομών, οι συμμετέχοντες χάραξαν δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στο επετειακό Greece Race for the Cure®, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Οι Uni-pharma & InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ήταν οι αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων και στήριξαν με ιδιαίτερη χαρά τη σημαντική αυτή δράση.

Το σύνθημα της running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ ήταν «ΜΑΖΙ είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ»! Στην ομάδα συμμετείχαν, επίσης, φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής, μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Το σύνθημα δόθηκε στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, με την ομαδική φωτογραφία μπροστά στο περίπτερο των Uni-pharma και InterMed, στο οποίο συνέρρεε πλήθος κόσμου, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα με τα δώρα, τα μπαλόνια και τον ενθουσιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ίδια ημέρα του αγώνα, τα κτίρια της Uni-pharma και της InterMed στην Κηφισιά, φωτίστηκαν ροζ, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, έκλεισε τη διοργάνωση δίνοντας ραντεβού για τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, για τη δεύτερη δεκαετία Greece Race for the Cure®, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Σήμερα η μέρα αποτυπώνεται σε δύο λέξεις: Χαρά και Ζωή. Σήμερα αποδεικνύεται πως ξεπερνάμε τις δυσκολίες και είμαστε εδώ, μάχιμες και δυνατές μέχρι ο καρκίνος του μαστού να γίνει παρελθόν. Σήμερα χαράζουμε δρόμο, μιλάμε για τη σημασία της πρόληψης, γιορτάζουμε τη ζωή μας, όλες εμείς ο γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια και τιμούμε όλες εκείνες που δεν είναι πια μαζί μας. Η δύναμη όλων μας μπορεί και κάνει θαύματα!»

Σχετικά προϊόντα